100% kalkvrij water systeem met Omega

Kies voor een Omega waterontharder water systeem bij SMIT Installatietechniek

Kies voor de Omega Waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Welke waterontharder is het beste?

Wat is de waterhardheid bij mijn woning? Welke waterontharder heb ik nodig; Omega 100, Omega 200, Omega 400 of Omega 600? Hoe werkt een waterontharder? Wat kost een waterontharder systeem?

Het antwoord op deze en andere vragen nemen wij graag me je door. Ontvang gewoon goed advies en onderscheid feit versus fictie. Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een adviesgesprek.

Wij werken met Omega waterontharders

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Smit Installatietechniek uit Utrecht, het beste model dat het meest geschikt is als waterontharder voor jouw woning. Omega geeft trouwens 15 jaar volledige garantie.

Voordelen onthard kalkvrij water:

  • besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwastabletten, zeep en shampoo)
  • sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden
  • soepelere huid, geen jeuk na het douchen
  • geen kalkaanslag in apparatuur -> dure apparaten gaan langer mee
  • kostenbesparend
  • lagere energiekosten
  • minder chemicaliën in het milieu
  • apparatuur gaat langer mee

Omega waterontharders; hoe werkt het?

Zacht Water Kalkvrij met de Omega Waterontharder systeem uitleg

Offerte aanvragen

Onze specialisten vertellen je precies wat de beste situatie is voor jouw woning en welke Omega het meest geschikt is. Ontvang geheel vrijblijvend advies, bespreek de mogelijkheden of vraag direct online jouw offerte aan.

Omega Waterontharder