Contactgegevens

Smit Installatietechniek
Savannahweg 3
3542 AW Utrecht
Tel: 030-241 22 22

Contact opnemen

Smit Installatietechniek

Smit Installatietechniek ik Utrecht is al 70 jaar uw betrouwbare installateur in de Vechtstreek!

Loodgietersbedrijf

Smit Installatietechniek in Utrecht is al 70 jaar een allround loodgieters- en centrale verwarmingsbedrijf. Voor al uw loodgieters- en installatietechnische problemen en wensen hebben wij een oplossing. Als familiebedrijf werken wij voor particulieren maar ook voor bedrijven, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Met onze 35 gemotiveerde medewerkers zijn wij klein genoeg om flexibel te zijn als dat nodig is en groot genoeg om ook grotere opdrachten op een correcte wijze voor u uit te voeren. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Utrecht, Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Loenen, Loosdrecht (Wijdemeren) en de Stichtse Vecht.

Keurmerk

Vanzelfsprekend zijn wij lid van Uneto-VNI en erkend SEI installateur, daarnaast is ons bedrijf erkend Kenteq leerbedrijf en Vca*, KOMO-instal en Kiwa KvINL gecertificeerd. Bovendien zijn wij zijn aangesloten bij de franchiseformules Baderie en InstalCenter, twee toonaangevende ketens van zo’n 50 sanitair showrooms met eigen installatiebedrijven, verdeeld over heel Nederland. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren zich laten voorlichten over de laatste trends op gebied van loodgieterswerk, centrale verwarming, ventilatie, zonne- energie en sanitair.

Bekijk hier het Komo, SEI, Vca* en Kiwa KvINL certificaat van ons bedrijf.

Ervaren adviseurs

In een gesprek met een van onze adviseurs komen al uw wensen ter sprake, hierna volgt een overzichtelijke offerte. Alle werkzaamheden worden met eigen mensen maar altijd onder verantwoording van Smit Installatietechniek uitgevoerd. U bent van harte welkom in onze showroom!

Graag tot ziens,

Willem en Nicolien Smit

KVK Utrecht : 30124396
BTW nummer: NL800776008B01
IBAN : NL65RABO0340105038
IBAN G-rek: NL71RABO0991249828
BIC: RABONL2U

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen