Ons advies voor jouw nieuwe cv-ketel:

CW4 klasse

  • CW4 klasse: gemiddeld zo’n 13-14 liter warm per minuut
  • Voor kleine tot gemiddeld grote huishoudens
  • Voor appartementen of tussenwoningen
  • Douche of klein ligbad

Wat is een CW4 klasse Cv-ketel?

De Comfort Warmwater klasse, vaak afgekort als CW, verwijst naar het vermogen van een Cv-ketel om warm water te leveren. De CW4 klasse staat erom bekend dat het aanzienlijke hoeveelheden warm water kan leveren, ideaal voor een middelgroot huishouden waar tegelijkertijd behoefte kan zijn aan warm water in de keuken en badkamer.

De voordelen van een CW4 klasse Cv-ketel:

  1. Efficiëntie: Deze ketels zijn ontworpen om snel warm water te leveren zonder verspilling van energie.
  2. Optimaal comfort: Dankzij het vermogen van de CW4 klasse Cv-ketel om voldoende warm water te leveren, hoeft u nooit te wachten op een warme douche of bad.
  3. Duurzaamheid: Moderne CW4 ketels zijn vaak voorzien van de nieuwste technologieën die zorgen voor een langere levensduur en minder onderhoud.
  4. Energiebesparing: Een efficiënte werking betekent dat u kunt besparen op uw energierekening.

Offerte aanvragen

Snel en vrijblijvend

Ben je benieuwd naar de CW4 ketels van Smit installatietechniek. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever telefonisch een offerte aanvragen, bel dan met 030 – 241 22 22. Één van onze collega’s staat je graag te woord.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen