Dakbedekking

Heb je last van een daklekkage? Moet jouw dak vervangen of gerenoveerd worden? Laat dit bij voorkeur aan de vakman over! Jouw problemen worden door onze mensen snel én vakkundig opgelost.

Dakbedekking

Dakbedekkingswerkzaamheden

Onze medewerkers voeren in de hele regio dakbedekkings werkzaamheden uit, voornamelijk in de particuliere sector, zowel voor onderhoud als voor vervanging of nieuwbouw. Veelal wordt hier voor een bitumineuze dakbedekking gekozen, die zijn kwaliteit in de afgelopen jaren in de praktijk heeft bewezen. Onze medewerkers zijn opgeleid om op een deskundige wijze de werkzaamheden aan uw dak uit te voeren, zij beschikken tevens over de nodige goedgekeurde blusmiddelen en klimmaterieel om aan de huidige veiligheidseisen te blijven voldoen.

Dakbedekking vervangen

Steeds vaker wordt er om uiteenlopende redenen gekozen voor de kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbedekkingssystemen zoals EPDM of PVC. Wanneer je jouw dakbedekking gaat vervangen denk dan ook meteen aan de mogelijkheid van het aanbrengen van extra isolatie. Wij kennen verschillende isolaties, welke isolatie bij jouw dak past hangt af van verschillende factoren; wordt er op het dak gelopen, is het dak voorzien van tegels, hoe hoog zijn de dakopstanden , welke isolatiewaarde is er nodig, etc.

Indien noodzakelijk of desgewenst kunnen wij voor u een bouwfysische berekening maken waarbij er wordt gekeken of er geen condens in uw dakconstructie gaat ontstaan met alle problemen van dien. Met een goed advies én een goede uitvoering bent u ervan verzekerd nog vele jaren op een goede dakbedekking te kunnen vertrouwen. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis offerte aan. 

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen