Vrijblijvende offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte

Zonnepanelen installerenZonnepanelen

Laat u adviseren over de mogelijkheden van zonnepanelen bij u thuis. Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit en op deze manier kunt u kosten besparen. Maar met alleen zonnepanelen bent u er nog niet. In de meterkast moeten een aantal zaken worden aangepast. Een professionele zonnepanelen installateur van Smit Installatietechniek kan u hierover adviseren en zorgt ervoor dat dit op een op een veilige manier wordt geïnstalleerd.

Zonnepanelen kopen

U kunt fors besparen door de aanschaf van zonnepanelen. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door, ook bij bewolking en winterkou, profiteert u. Hoe pakt u het aan en waar moet u rekening mee houden als u zonnepanelen wilt kopen en op uw woning wilt laten installeren? Kom vrijblijvend langs bij Smit Installatietechniek en laat u informeren over het aanschaffen van zonnepanelen. 

Installatie zonnepanelen

Om uw zonnepanelen op een professionele manier te laten installeren, bent u bij Smit Installatietechniek aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlang ervaring met het installeren van zonnepanelen in de regio Utrecht. Zonnepanelen zijn een duurzame aanvulling op uw energiezuinige HR-Ketel.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen