Onderhoud

Smit Installatietechniek is actief in renovatie en onderhoud van utiliteitsgebouwen en woningen voor aannemers, overheden en particuliere instellingen. Steeds vaker worden gebouwen en woningen met een karakteristieke uitstraling gerenoveerd of gerestaureerd zodat de architectuur van vroeger kan worden gecombineerd met alle comfort en design van de hedendaagse apparatuur. Tevens voeren wij voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders individuele woningverbeteringen uit. Ook voor particulier onderhoud binnen of buiten de woning ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bekende wit met blauwe auto’s zijn al jaren herkenbaar in de gehele regio.

Onderhoud

Gas- en/of waterinstallatie

Wanneer je een vakkundig aangelegde gas- en waterinstallatie wenst ben je bij Smit Installatietechniek aan het juiste adres. Je kunt ons inschakelen voor het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van zowel gas- als waterleidingen in en om de woning. Deze werkzaamheden omvatten onder andere het leveren, plaatsen en vervangen van boilers, geisers en CV-ketels. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van legionella preventie.

Onderhoudscontracten

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor het kleinere werk: het repareren van uw toilet, aanleggen van leidingwerk voor jouw keuken, het aansluiten van een wasmachine en nog veel meer. Bovendien onderhouden wij jouw CV-ketel, boilers en geisers en kunnen je daarvoor onderhoudscontracten aanbieden. Vraag direct een onderhoudscontract aan!

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen