Centrale Verwarming

Smit Installatietechniek levert en installeert duurzame ketels van diverse merken. Wij hebben goed opgeleide monteurs voor een professionele montage, tevens kunnen wij het preventief jaarlijks onderhoud van de CV ketel of ander gastoestel voor je verzorgen.

CV Ketels

Omdat elke klant zijn eigen wensen heeft, hebben we betrouwbare CV-ketel merken in ons aanbod die wij aanbevelen en waarop wij de service kunnen geven die je wenst. Nefit is de uitvinder van de energiezuinige HR-ketel en al bijna 30 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. De ketel is zeer betrouwbaar. Door de jaren heen heeft Nefit een waterdicht kwaliteitssysteem ontwikkeld, met een uitgebreide dienstverlening aan installateurs en consumenten en in sommige gevallen zelfs 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.

CV Ketel

Merken CV ketels

Bij Smit Installatietechniek kun je terecht voor de aanschaf van diverse merken en soorten CV- ketels, onder andere van de merken Remeha, Nefit en Vailliant. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en prijs, maar al deze CV- ketels zijn betrouwbaar en voldoen aan alle eisen die je mag stellen aan een kwaliteitsketel. In overleg met jou wordt bekeken welke ketel het beste bij situatie past, heb je behoefte aan veel warm water of juist niet, voor elke situatie kunnen wij je een advies op maat geven.

Onderhoudscontract

Voor een zorgeloos warmte en warmwatercomfort in uw woning is het van groot belang dat uw CV-ketel jaarlijks wordt onderhouden. Naast het schoonmaken van de ketel zal onze servicemonteur ook de afstellingen van de ketel controleren en indien noodzakelijk aanpassen, daarnaast controleert hij een veilige luchttoevoer en rookgasafvoer. Tevens zal hij je wijzen op gebreken of verbeterpunten aan jouw installatie, wij vinden dat dát van groot belang is voor uw portemonnee en een duurzaam milieu. Onze monteur is op de hoogte van laatste stand van de techniek!

Gratis offerte?

Wil je een gratis offerte ontvangen van het vervangen voor jouw ketel? Neem dan direct contact met ons op!

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen