Haarden

Voor een nieuwe elektrische of gashaard bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen en installeren haarden van de toonaangevende Nederlandse fabrikant Faber, waarbij het accent ligt op de gesloten haarden die probleemloos in de nieuwe mechanisch geventileerde woningen geïnstalleerd kunnen worden.

Sfeerhaarden

Mocht u andere wensen hebben dan werken wij samen met de showroom van Havé verwarming in Lunteren, daar kunt u een uitgebreid aanbod haarden zien en door ons laten installeren. De meeste haarden zijn uitgerust met een afstandsbediening. Vanuit uw stoel kunt u eenvoudig uw sfeer verhogende haard ontsteken. In de showroom kunt u de haarden, eventueel brandend zien. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Pelletkachels

Wilt u thuis genieten van knapperend haardvuur? Een pelletkachel biedt de sfeer van een haard en het comfort van een cv-installatie. De brandstof in de vorm van kleine houtkorrels, pellets genaamd, is compleet CO2-neutraal. Een palletkachel is een verantwoorde keuze voor het milieu en voor uw portemonnee.

Gashaarden geven sfeer

Gashaarden zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook veilig, schoon en snel warm. Met één druk op de afstandsbediening kunt u de haard ontsteken. De meeste haarden zijn veelal in gesloten uitvoering dit houdt in dat er geen zuurstof aan uw woning wordt onttrokken maar rechtstreeks vanuit buiten word aangezogen, hierdoor heeft u ten alle tijde een veilige verbranding en onderhoudsarme gashaard. Deze gashaarden kunnen worden uitgevoerd met houtblokken, witte kiezels of lava stenen al naar gelang uw persoonlijke voorkeur of inrichtingsstijl van uw woonkamer of woonkeuken.

Mocht u er toch de voorkeur aangeven een “open” gashaard te willen plaatsen dan is het in een mechanisch geventileerde woning verplicht een rookgasventilator met gasbeveiliging te plaatsen ook hierover kunnen wij u deskundig advies geven.

De inbouwdiepte van een gashaard is van belang voor het ontwerp, met een inbouwdiepte van slechts 25cm. heeft u al een compacte haard in huis. De installatie is zeer eenvoudig en minimaliseert het ruimteverlies.

Advies over haarden?

Wilt u meer informatie over haarden of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen