Thermostaat

De thermostaat zorgt voor jouw persoonlijke comfort. Een thermostaat kun je zo instellen dat je nooit hoeft thuis te komen in een koud huis en dat je de juiste ruimtes verwarmt met de door je gewenste temperatuur. 

Thermostaat

Slimme thermostaat

De Nefit Easy is een nieuwe en zeer slimme thermostaat die heel veel voordelen heeft. Deze thermostaat van Nefit heeft een strak design en een bediening op afstand! De thermostaat regels zelf de temperatuur aan de hand van de aanwezige smartphones, waarop je zelf jouw voorkeuren kunt instellen. Zonder contract of abonnement kun je al eenvoudig energie besparen.

Badkamer thermostaat

Je kunt er ook voor kiezen om in jouw badkamer een aparte thermostaat te laten installeren. Met een standaard CV-ketel wordt het gehele huis verwarmt en heeft u warm water op de gewenste plaatsen. Met een tweede cv-circuit van een Itho Daalderop Comfort Classic kan bijvoorbeeld de badkamer apart verwarmt worden. In de badkamer wordt een aparte thermostaat geïnstalleerd waarop u de gewenste temperatuur kan instellen. Op deze manier kun je besparen op jouw energierekening.

Thermostaat installeren

Heb je vragen over het installeren van een thermostaat? Neem contact op met Smit Installatietechniek en wij helpen jou graag verder! Tip: hang een klokthermostaat altijd op ooghoogte. Niet tegen een koude muur, in de zon, bij een raam of deur of boven de radiator. De gemeten temperatuur is dan niet betrouwbaar.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen