Thermostaat

De thermostaat zorgt voor uw persoonlijke comfort. Een thermostaat kunt u zo instellen dat u nooit hoeft thuis te komen in een koud huis en dat u de juiste ruimtes verwarmt met de door u gewenste temperatuur. 

Thermostaat

Slimme thermostaat

De Nefit Easy is een nieuwe en zeer slimme thermostaat die heel veel voordelen heeft. Deze thermostaat van Nefit heeft een strak design en een bediening op afstand! De thermostaat regels zelf de temperatuur aan de hand van de aanwezige smartphones, waarop u zelf uw voorkeuren kunt instellen. Zonder contract of abonnement kunt u al eenvoudig energie besparen.

Badkamer thermostaat

U kunt er ook voor kiezen om in uw badkamer een aparte thermostaat te laten installeren. Met een standaard CV-ketel wordt het gehele huis verwarmt en heeft u warm water op de gewenste plaatsen. Met een tweede cv-circuit van een Itho Daalderop Comfort Classic kan bijvoorbeeld de badkamer apart verwarmt worden. In de badkamer wordt een aparte thermostaat geïnstalleerd waarop u de gewenste temperatuur kan instellen. Op deze manier kunt u besparen op uw energierekening.

Thermostaat installeren

Heeft u vragen over het installeren van een thermostaat? Neem contact op met Smit Installatietechniek en wij helpen u graag verder! Tip: hang een klokthermostaat altijd op ooghoogte. Niet tegen een koude muur, in de zon, bij een raam of deur of boven de radiator. De gemeten temperatuur is dan niet betrouwbaar.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen