Vloerverwarming

Vloerverwarming is zeer populair. Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming omdat het eenvoudig is te combineren met de al aanwezige radiatoren. Vloerverwarming geeft een goede warmteverspreiding en een aangename warmtebeleving.

Vloerverwarming

Besparen met vloerverwarming

Wist je ook dat vloerverwarming bijdraagt aan een lagere energierekening? Vloerverwarming is bij uitstek geschikt voor lage temperatuurverwarming, bij deze manier van verwarmen is een groot verwarmend oppervlakte (VO) van belang. Desgewenst is het systeem uit te breiden met wandverwarming of radiatoren. Naast het stoken op lage temperatuur met een HR-ketel is het ook mogelijk uw woning te verwarmen door middel van een warmtepomp (met aardwarmte of lucht/lucht), vraag onze adviseur naar welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie past.

Vloerverwarming systemen

Er zijn diverse systemen vloerverwarming leverbaar, met gebonden slangen op gegalvaniseerde netten, op isolatieplaten met montagenokken waartussen de slangen komen te liggen en zelfs op een houten ondervloer is vloerverwarming te realiseren. Afhankelijk van jouw wensen en situatie kunnen wij je het juiste advies geven.

Neem contact op met Smit Installatietechniek voor advies over vloerverwarming.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen